به نام خدای سبحان - سلام علیکم
نکاتی از جزء 29 و 30 قرآن کریم برای تبرّک تقدیم میشود:
1 - در آیه 45 سوره مدّثر از زبان اهل جهنم فرمود : (وَ کُنّا نَخُوضُ مَعَ الخَائِضینَ) یعنی با اهل باطل در سخنان باطل فرو میرفتیم. در این آیه یکی از دلایل جهنمی شدن، همنشینی با اهل باطل و دست رد به سینه هیچ جمع باطلی نزدن بیان شده است. پس انسان باید مراقب باشد از دوستی با بَدان و اهل گناه خود را دور نگه دارد و به هر قیمتی همرنگ جماعت نشود.
2 - در آیه 9 سوره مبارکه تکویر درباره دختران زنده به گور شده فرمود : (بِاَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت) یعنی به کدامین گناه کُشته شده است؟ معلوم میشود در دفاع از مظلوم، اسلام و کفر مطرح نیست چه آنکه دختران زنده به گور شده مسلمان نبودند و در عصر جاهلیت به دنیا آمده بودند. مراقب باشیم که امروز با سقط جنین گناهی مشابه عصر جاهلیت انجام ندهیم.
3 - در آیه سوم و چهارم سوره مبارکه قریش فرمود : (فَلیَعبُدوا رَبَّ هَذا البَیتِ الّذی اَطعَمَهُم مِن جوعٍ وَ آمَنَهُم مِن خَوفٍ) یعنی پس باید خداوند این خانه را بپرستند، همان (خدایی) که در گرسنگی غذایشان داد و از ترس (دشمن) آسوده خاطرشان کرد. معلوم میشود تأمین امنیت امری بسیار مُهم و کاری الهی است و باید افراد مؤثر در تأمین امنیت ارزش و اهمیت کار خود را بخوبی بدانند.
امید که در روز پایانی ماه مبارک رمضان موفق به تلاوت این دو جزء نورانی شویم.
و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین
منبع : منبر اینترنتی / http://cmenbar.ir